De Gooth is sterk afhankelijk van zijn vrijwilligers! Zonder vrijwilligers is er geen Gooth. Al meer dan 30 jaar houdt de Gooth zich op de manier staande, iets waarop onze vrijwilligers door de jaren heen trots op mogen zijn!

Er zijn verschillende mogelijkheden om als vrijwilliger bij te dragen:

Bandcommissie
De bandcommissie organiseert volledige bandavonden. Hierbij moet gedacht worden aan het boeken van de bands, het geluid en licht, het draaien van bardiensten, promotie en ga zo maar door! Een enorme leerschool voor iedereen die wil helpen, maar ook zelf iets wil leren en geïnteresseerd is in bands.

Feestcommissie
De feestcommissie organiseert volledige feestavonden. Hierbij moet gedacht worden aan de muziekkeuze, decoratie, inkoop en verkoop, entertainment, draaien van bardiensten enzovoort. Verschillende thema’s komen aan bod. Een gezellige groep mensen met enthousiasme feesten organiseren!

Activiteitencommissie
De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de ledenactiviteiten, hierbij kan gedacht worden aan de Leden BBQ, film- en game-avonden en ledenuitjes. Jouw ideeën voor activiteiten zijn van harte welkom!

Promotieteam
Het promotieteam zorgt ervoor dat de evenementen die in De Gooth plaatsvinden gepromoot worden op de juiste (sociale) media. Leden van het promotieteam zijn onder andere verantwoordelijk voor de nieuwe maandelijkse nieuwsbrief, het onderhouden van de website, het beheren van de Facebook evenementen en het maken van Instagram posts.

Kascontrolecommissie
De kascontrolecommissie draagt bij aan de financiële kant van De Gooth. Leden van de kascontrolecommissie functioneren onafhankelijk en zijn verantwoordelijk voor het controleren van onze kas. Zo voorkomen we geld dat “spontaan” verdwijnt.

Onderhouds- en schoonmaakcommissie
De onderhoudscommissie verzorgt het onderhoud van de Gooth. Wekelijks reparen zij de mankementen (die zij zelf kunnen repareren). Met muziek op de achtergrond en een hoop enthousiasme zorgen zij voor een prettige werksfeer.

De schoonmaakcommissie is verantwoordelijk voor het schoon krijgen en houden van De Gooth. Wil jij graag een steentje bijdragen aan je favoriete horecagelegenheid in Ridderkerk? Je bent van harte welkom om te helpen bij de schoonmaak!

Bestuur
Het volledige bestuur bestaat uit vrijwilligers. Als lid/medewerker kun je jezelf kandidaat stellen voor een bestuursfunctie. Wanneer de datum voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) bekend is, zal de inschrijflijst in de Gooth aanwezig zijn. De leden brengen tijdens de ALV hun stem uit aan de kandidaten, waarna een nieuw bestuur gevormd wordt. Als bestuurslid ben je verantwoordelijk voor de Gooth.

Bardiensten
Elke vrijdag- en zaterdagavond is de Gooth geopend. Tijdens de openingstijden zijn er medewerkers nodig om bardiensten te draaien. Op het lidmaatschapformulier (te verkrijgen in de Gooth) kun je aangeven of je ook medewerker wil worden en op welke dagen je beschikbaar bent.

Interesse? Neem contact op met één van de bestuursleden, neem de mogelijkheid je te oriënteren en ga ervoor!