De Gooth, het geweldige poppodium in Ridderkerk, kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Ontdek de verschillende mogelijkheden om deel uit te maken van ons team en leer, organiseer en feest mee in de wereld van muziek en entertainment!

Ontdek de diverse vrijwilligersmogelijkheden bij De Gooth!

Een avontuur in muziekorganisatie

De bandcommissie is verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van geweldige bandavonden. Van het boeken van bands tot het regelen van geluid en licht, het draaien van bardiensten en promotieactiviteiten – hier leer je alle ins en outs van het werken met bands terwijl je jouw eigen passie voor muziek volgt.

Laat het feest beginnen!

Als lid van de feestcommissie zorg je voor onvergetelijke feestavonden. Van muziekkeuze en decoratie tot inkoop en verkoop, entertainment en bardiensten – jij en je enthousiaste team organiseren feesten met verschillende thema’s waar iedereen van kan genieten.

Breng de gemeenschap samen

De activiteitencommissie staat garant voor gezelligheid en verbindt de leden van De Gooth. Je organiseert ledenactiviteiten zoals BBQ’s, film- en game-avonden en uitjes. Jouw creatieve ideeën voor nieuwe activiteiten zijn altijd welkom om een gevarieerd programma te creëren.

Breng De Gooth naar de wereld

Het promotieteam zorgt ervoor dat de evenementen in De Gooth de aandacht krijgen die ze verdienen. Je bent verantwoordelijk voor het promoten van evenementen op verschillende (sociale) media, inclusief het beheren van de website, het opzetten van Facebook-evenementen en het maken van pakkende Instagram-posts.

Waak over de financiën

Als lid van de kascontrolecommissie draag je bij aan een gezonde financiële situatie van De Gooth. Je hebt een onafhankelijke rol en controleert de kas om ervoor te zorgen dat alle financiële transacties correct worden uitgevoerd, waardoor we geldgerelateerde problemen voorkomen.

Houd De Gooth in topconditie

De onderhoudscommissie repareert wekelijks kleine mankementen in De Gooth. Met muziek op de achtergrond en een gezellige werksfeer zorg je ervoor dat alles soepel blijft draaien. De schoonmaakcommissie zorgt ervoor dat De Gooth schoon en fris blijft, en verwelkomt graag nieuwe vrijwilligers die willen bijdragen aan de hygiëne van onze geliefde horecagelegenheid.

Stuur De Gooth naar nieuwe hoogten

Het volledige bestuur van De Gooth bestaat uit vrijwilligers en jij kunt deel uitmaken van dit team. Als lid/medewerker kun je jezelf kandidaat stellen voor een bestuursfunctie. Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) wordt er gestemd en wordt het nieuwe bestuur gevormd. Als bestuurslid draag je verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van De Gooth.

Ontmoet nieuwe mensen terwijl je de bar runt

Elke vrijdag- en zaterdagavond is De Gooth geopend en hebben we medewerkers nodig die bardiensten willen draaien. Op het lidmaatschapsformulier kun je aangeven of je ook als medewerker wilt helpen en op welke dagen je beschikbaar bent. Het is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten terwijl je meewerkt aan een bruisende sfeer.

Doe mee als vrijwilliger bij De Gooth en maak deel uit van een hechte gemeenschap die muziek en entertainment omarmt. Of je nu wilt leren, organiseren, promoten of gewoon wilt feesten, er is altijd een rol die bij jou past. Neem contact op met een van onze bestuursleden en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het succes van De Gooth!

Bekijk de socials!

Wil jij alvast een voorproefje van de geweldige sfeer bij De Gooth? Neem een kijkje op onze social media kanalen en ontdek de energieke foto’s, video’s en updates van onze evenementen. Laat je inspireren door de bruisende concerten, de gezelligheid van feestavonden en de passie van onze vrijwilligers. Volg ons op Facebook, Instagram en Tiktok om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes en om alvast een glimp op te vangen van wat het betekent om deel uit te maken van het De Gooth-team. Word lid van onze online community en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Bekijk natuurlijk ook even deze link om meer te leren over de Gooth!