Waarom lid worden?

Hieronder vind je waarom het voordelig is om lid te worden van De Gooth. Als lid krijg je exclusieve toegang tot de door De Gooth georganiseerde feesten en avonden. Daarnaast profiteer je van kortingen en kun je af en toe een bardienst draaien. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de muziek, maar ook bijdragen aan de organisatie van de avonden.

Andere voordelen van het lidmaatschap zijn onder andere de uitnodiging voor het jaarlijkse ledenuitje en toegang tot doordeweekse filmavonden, spelavonden en (video)game-avonden. Bovendien word je op de hoogte gehouden van alle feest- en bandavonden!

En als kers op de taart kun je ons nu ook volgen op verschillende social media kanalen, waaronder Facebook, Instagram, en Tiktok. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste evenementen en kun je foto’s en video’s bekijken van voorgaande avonden.

Hoe word je lid?

Wil je lid worden van De Gooth? Vul dan het ledenformulier in en lever deze samen met het benodigde bedrag en een pasfoto in bij de bar. Je kunt het bedrag ook bij de bar per pin betalen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van De Gooth-gemeenschap en geniet van alle voordelen die het lidmaatschap biedt!

Download het ledenformulier: https://degoothridderkerk.nl/lidmaatschap-gooth-2019.pdf