Welkom op de pagina voor ledenuitjes bij De Gooth! Hier vind je alle informatie over de leuke uitstapjes die het bestuur organiseert voor onze leden.

Om deel te nemen aan een ledenuitje, is het belangrijk dat je lid bent van De Gooth. Ben je nog geen lid en wil je graag meer informatie? Meld je dan hier aan en we houden je op de hoogte van alle ledenuitjes.

Onze ledenuitjes hebben verschillende vormen en kunnen variëren van een bezoek aan een bierbrouwerij of pretpark tot een weekendje weg naar een vakantiepark. De duur van een ledenuitje kan ook variëren, van één dag tot een midweek. Het bestuur informeert de leden tijdig over de details van het ledenuitje.

Aangezien de duur van een ledenuitje kan verschillen, heeft dit ook invloed op de kosten per lid. We brengen onze leden op de hoogte van de kosten wanneer we inventariseren wie er mee willen. De bijdrage zal altijd gedeeltelijk zijn en nooit de volledige kosten van het ledenuitje.

Mis de gezelligheid van onze ledenuitjes niet en meld je aan als lid voor een onvergetelijke ervaring! Voor onze openingstijden kan je terecht op deze pagina.

Alvast zien met wie je weg gaat? Check onze Instagram, Facebook en Tiktok dan even!