Trap de zomer af in de Gooth met Fred’s Zomerfeest!

Altijd al een American College student willen zijn? Maak je dan klaar voor hét ultieme zomerfeest van het jaar!

Als je denkt aan Amerikaanse scholen, dan denk je natuurlijk aan de ‘college party’s’. Dat is ook niet gek, dit is namelijk het iconische beeld uit de films en typerend bij de Amerikaanse studentencultuur. Lijkt het jou ook zo gaaf om hier een keer bij te zijn, maar zie je het niet zitten om helemaal naar Amerika te reizen deze zomer? Goed nieuws, dat hoeft ook niet. Je kan gewoon je Amerikaanse outfit uit de kast halen en het ervaren in De Gooth.

Op zaterdag 1 juli 2023 is het enige echte “Fred’s Zomerfeest” in De Gooth in Ridderkerk. Het wordt een spectaculaire avond met een Amerikaans tintje en de toegang is helemaal gratis!
Een avond die staat in het thema American Party met natuurlijk ook de bijpassende activiteiten, zoals bierpong. Een echte klassieker op de bekende Amerikaanse feesten.

Heb jij altijd een American College student willen zijn? Denk je de rest te kunnen verslaan met je bierpong skills? En het belangrijkste vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en de sfeer in De Gooth te ontdekken? Kom dan langs en trap de zomer af samen met je vrienden in De Gooth!

p.s. Vergeet niet je allerleukste Amerikaanse outfit uit te kast te trekken!

Wil je alvast in de zomersfeer komen? Neem dan eens een kijkje op onze socials!

Facebook: https://www.facebook.com/degooth
Instagram: https://www.instagram.com/degooth/
Tiktok: https://www.tiktok.com/@degooth

Bekijk ook onze andere events op http://degoothridderkerk.nl/ en http://degoothridderkerk.nl/agenda/