Loud N’ Live – Augustus

Lieve muziekliefhebbers, opgelet! De perfecte bandavond komt eraan en het is tijd om jezelf klaar te maken voor een avond vol energieke muziek. IJzeren Maagden en Los Metallicos slaan de handen ineen om jou de ultieme rock- en metalervaring te geven.

IJzeren Maagden is een band die bekend staat om hun zware riffs en krachtige vocalen. Ze hebben een unieke sound die je gewoon moet ervaren om het te begrijpen. Samen met Los Metallicos, een band die bekend staat om hun spetterende live-optredens en muzikale vaardigheden, zijn ze klaar om jouw avond compleet te maken.

Als je van rock- en metalmuziek houdt, is dit een avond die je absoluut niet wilt missen. De combinatie van deze twee geweldige bands zorgt voor een onvergetelijke avond vol muziek en plezier. Dus haal je tickets nu in de voorverkoop voor slechts €7,00 en verzeker jezelf van een plaatsje bij deze spectaculaire show.

Als je geen ticket hebt kunnen bemachtigen in de voorverkoop, wees gerust – er zullen nog kaartjes aan de deur beschikbaar zijn voor €9,00. Maar wees er snel bij, want het belooft druk te worden.

Mis deze kans niet om IJzeren Maagden en Los Metallicos te zien optreden! We hopen je te zien op deze geweldige bandavond. Tot dan!

Tickets: Link

Bekijk ook onze socials om er alvast een gevoel van te krijgen!

Facebook: https://www.facebook.com/degooth
Instagram: https://www.instagram.com/degooth/
Tiktok: https://www.tiktok.com/@degooth

Bekijk ook onze andere events op http://degoothridderkerk.nl/ en http://degoothridderkerk.nl/agenda/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *