10-08 American Frat Party 2019

Stap in de wereld van onvergetelijke feesten en beleef de ultieme American Frat Party bij De Gooth Ridderkerk! Ben jij klaar voor een avond vol plezier, competitie en de authentieke Amerikaanse studentensfeer? Kom dan naar ons evenement en dompel jezelf onder in de typische frat party cultuur.

Bij onze American Frat Party kun je deelnemen aan uitdagende pingpongtoernooien, waarbij je het ultieme doel hebt: een pingpong balletje werpen in grote plastic bekers! En ja, je raadt het goed, deze bekers worden later gebruikt om uit te drinken. Een ware uitdaging die je niet wilt missen!

Verwacht een avond vol spannende spellen, dansen op de beste hits, en natuurlijk de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken en herinneringen te creƫren die een leven lang meegaan. Kom gekleed in je beste frat party-outfit en laat je helemaal gaan!

Mis deze unieke ervaring niet en sluit je aan bij ons op de American Frat Party in De Gooth Ridderkerk. Een avond vol energie, gezelligheid en Amerikaans studentenplezier staat op jou te wachten. Zorg ervoor dat je erbij bent en beleef het feest van het jaar!

Bekijk ook even de Facebook, Tiktok en Instagram!

Andere events? Check de agenda deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *