25-05 Jera on Air warm up: A tribute to Green Day & Blink 182

“Basket Case”, “She”, “What’s my age again?” en “All the small things”. Velen zijn er mee opgegroeid en kunnen nog steeds meezingen. Om het 25 jarige jubileum van “Dookie” (Green Day) en het 20 jarige jubileum van “Enema of the State” (Blink 182) te vieren, host Generation Next twee Jera On Air warm up shows! Beide albums zullen integraal ter gehoren worden gebracht deze avond.

Green Day – “Dookie” door The Positives
Blink 182 – “Enema of the state” door The Hearted

The Positives is een Amsterdams rock trio met een aanstekelijke energie die perfect past bij een ode aan Green Day. De band timmert zelf ook al een tijdje aardig aan de weg en hebben o.a. het podium gedeeld met Trash Boat, Call it Off en State Champs.

https://open.spotify.com/artist/2XojNTA3Tp20ewH0gt7ym1?si=kpcDQTfqS_awa8r3Y5Jjkwhttps://www.youtube.com/watch?v=OvTRA00TAhk

The Hearted bracht eerder al een ode aan Blink 182 in een uitverkochte Melkweg en zij zijn dan ook perfect in staat om “Enema of the State” ter gehore te brengen. Deze Rotterdamse poppunk band weet van elke show wel een feestje te maken gun je stem maar wat rust!

https://open.spotify.com/track/14LOoY9BgY0Oxttez2Ze5o?si=kvh-TVqRRy-ro9NBMgQcYghttps://www.youtube.com/watch?v=cb5cjAvJiJ8

Support zal er zijn van Kinda Broke:
Begin 2014 werd begonnen aan dit nieuwe project, waarbij veel invloeden van o.a. the Offspring en bijvoorbeeld the Misfits te horen zijn. De bandleden hebben een uiteen lopende muzieksmaak (van klassiekers als Osbourne en AC/DC tot NOFX, van Heideroosjes tot Alestorm). wat duidelijk terug te horen is in de afwisselende setlist tijdens optredens.

Entree:
Bezoekers: €5,00
Leden: €3,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *